ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΛΛΙΖΕΙΣ ΤΟ www.yourmagazine.gr νέα τεύχη για ΑΘΗΝΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΥΡΓΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

15 Μαΐου 2013

ΤΡΙΦΥΛΙΑ : ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΡΕΟΠΩΛΗ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012!

Περί τα 150 κιλά εντοσθίων, ληγμένα από το 2012, ετοιμαζόταν να "ρίξει" στην πασχαλινή αγορά ιδιοκτήτης καταστήματος κρεάτων, σε περιοχή του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, όμως τις προθέσεις του σταμάτησε το...

Μικτό Κλιμάκιο Ελέγχων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, σε έλεγχο που έκανε τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη του Κλιμακίου πήγαν τη Μεγάλη Εβδομάδα στο συγκεκριμένο κατάστημα. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν τιμολόγια για μεγάλες ποσότητες ευπαθών ζωικών προϊόντων (εντόσθια) που χρησιμοποιούνται στο πασχαλιάτικο τραπέζι, χωρίς αυτά να βρίσκονται στο κατάστημα.
Όταν ρωτήθηκε ο καταστηματάρχης, μην μπορώντας να κάνει αλλιώς, αποκάλυψε στους ελεγκτικούς υπαλλήλους ότι τις ποσότητες αυτές τις έχει… στο σπίτι του!
Καταστράφηκαν στα Σφαγεία Καλαμάτας
Με έκπληξη το Μικτό Κλιμάκιο, όταν ο καταστηματάρχης τούς πήγε στο σπίτι του, είδαν ότι είχε δύο ψυκτικούς θαλάμους, όπου εντόπισαν τα ζωικά προϊόντα που αναζητούσαν, διαπιστώνοντας, μάλιστα, ότι ήταν ληγμένα από το 2012!
Τελικά, κατασχέθηκαν 150 κιλά ακατάλληλων προς διάθεση και κατανάλωση εντοσθίων διαφόρων ειδών, τα οποία καταστράφηκαν σε ειδικό χώρο που διαθέτουν τα Σφαγεία της Καλαμάτας.
Ήδη, όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία, η οποία θα σταλεί και στον Eισαγγελέα Πρωτοδικών, για τυχόν ποινικές ευθύνες του καταστηματάρχη, ενώ έχουν κινηθεί και οι διαδικασίες επιβολής του προβλεπόμενου προστίμου.

(attacktv.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου