ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΛΛΙΖΕΙΣ ΤΟ www.yourmagazine.gr νέα τεύχη για ΑΘΗΝΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΥΡΓΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

22 Μαΐου 2013

ΠΟΙΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ? (φωτο)

Νομίζεις ότι το καλό το upskirt το συναντάς μόνο στο εξωτερικό και στις ξένες σταρ; Αν το νομίζεις, κάνεις λάθος διότι οι δικές μας δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τις ξένες.
Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears στην αλλοδαπή; Ζέτα Θεοδωροπούλου, Τζούλια Αλεξανδράτου, Πετρούλα Κωστίδου εμείς... Δες μία ωδή στο ντόπιο ελληνικό upskirt και θυμήσου... βρακάκι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο!
 I'm a Barbie girl, in a Barbie world... Τιμή και δόξα στο βρακάκι της Barbie το οποίο τίμησε δεόντως σε μία έξοδό της η Εύα Λάσκαρη. Οι υπόλοιποι... εκτίμησαν απλά την Εύα!
 Βάλε το κόκκινο βρακακι, εκείνο που σε κάνει να ανάβεις πυρκαγιά... Αυτό είναι το "παρθενικό" upskirt της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά την έξοδό της από το Νext top model. Πάντως, η Δήμητρα έχει δώσει βάση στη λεπτομέρεια, αφού έχει ασορτί φόρεμα κι εσώρουχο
 Είναι αλήθεια πώς η Ευαγγελία Αραβανή δεν μας έχει συνηθίσει σε... upskirts, αλλά δεν θέλει και πολύ για να γίνει το "ατύχημα".
Η "ιέρεια" του upskirts είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία για ένα μεγάλο διάστημα μάς έδειχνε με κάθε ευκαιρία το βρακάκι της. Στο τέλος, τα παράτησε κι έβγαινε μόνο με το... βρακάκι της!
 Ανάβει φωτιές επί πίστας η Πάολα, η οποία βγαίνει με αποκαλυπτικό μίνι, που πάνω στην κίνηση γίνονται και τα αποκαλυπτήρια. Τυχερά τα πρώτα τραπέζια...
 Δεν θα μπορούσε να λείπει από το αφιέρωμα αυτό η Πετρούλα, η οποία μάς έχει χαρίσει από τα καλύτερα upskirts.
  Βάλε το αέρινο και τούλινο φουστάνι εκείνο που κάνει τις αποκαλύψεις τις καλες. Η Σάσα Μπάστα μάς έχει συνηθίσει να εμφανίζεται κυρίως με κορμάκια επί πίστας, αλλά ένα Upskirt της δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.
 Από τα καλύτερα και πιο... κομψά upskirts της ντόπιας showbiz, είναι της Χρύσας Δρακάκη. Και αυτό το μοντέλο έχει κάνει σετάκι το φόρεμα με το εσώρουχο. Άμα ξέρεις από μόδα...
 Δείξε μου τη φίλη σου να σου πω ποια είσαι... Η Ζέτα Θεοδωροπούλου με τη φιλενάδα της, Ελένη Ευαγγελάτου περιμένουν το κλικ για να απαθανατίσει τα εσώρουχα τους που τα έχουν βγάλει σε κοινή θέα.
 Αν η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι η "ιέρεια" του upskirt, η Ζέτα θεοδωροπούλου είναι το ίδιο το... upskirt. Εδώ, σε μία στυλάτη εμφάνιση φοράει εσώρουχο - κόσμημα.
 www.womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου