ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΛΛΙΖΕΙΣ ΤΟ www.yourmagazine.gr νέα τεύχη για ΑΘΗΝΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΥΡΓΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

16 Μαΐου 2013

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ !

Από την ημέρα που ένα ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ αποκάλυψε το 1999 ότι ο Jonah Falcon διαθέτει το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο, η αμερικανική πορνογραφική βιομηχανία έστρεψε τις κεραίες της πάνω του.



Άλλωστε δεν είναι συνηθισμένο να παρουσιάζεται κάποιος (και μάλιστα λευκός) με πέος 34 πόντων! Όσο δηλαδή ένα μπουκάλι κρασιού. 
Παρά τις δελεαστικές (οικονομικά) προτάσεις, ο Jonah αρνήθηκε πεισματικά γιατί είχε ένα όνειρο να γίνει ηθοποιός και πίστευε ότι αν κάνει πορνό, οι πόρτες του Χόλιγουντ θα κλείσουν για πάντα. Όμως η ζωή δεν του τα έφερε όπως τα ήθελε. 
Όλα αυτά τα χρόνια, το μόνο που κατάφερε ήταν τρείς ρόλοι κομπάρσου στα Sopranos, Beautiful Mind και Zero Hour. Και παρά την απογοητευτική πορεία δεν παρασύρθηκε από τις σειρήνες του πορνό. Αποφάσισε να γίνει τραγουδιστής και πριν μερικές μέρες έβγαλε video clip με τίτλο (τι άλλο;) "It's too Big". 
Οι κριτικές όμως που δέχτηκε ήταν και πάλι απογοητευτικές.Όχι άδικα όπως μπορείτε να δείτε στο slideshow. Κάτι μας λέει ότι κάποια στιγμή θα χτυπήσει και πάλι το κινητό του και θα δει το όνομα Ron Jeremy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου