ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΛΛΙΖΕΙΣ ΤΟ www.yourmagazine.gr νέα τεύχη για ΑΘΗΝΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΥΡΓΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

23 Μαΐου 2013

Η ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΖΩΝΑΚΗ!

Γιατί ο Γιώργος Μαζωνάκης μεταμφιέστηκε σε Τσάρλι Τσάπλιν;

H εκπομπή Fthis, τρύπωσε backstage του video clip του Γιώργου Μαζωνάκη, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του για τη νέα του επιτυχία «Καλώς σας βρήκα».
Απ’ ότι φαίνεται οι ανάγκες των γυρισμάτων του video clip θέλουν τον δημοφιλή τραγουδιστή στον ρόλο του… Τσάρλι Τσάπλιν!
Ένα άκρως χορευτικό τραγούδι, σε μουσική του στον Mark Angelo και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη, έρχεται να συμπληρωθεί με την ιδιαίτερη οπτικοποίησή του.
Ο σκηνοθέτης του video clip, Κωνσταντίνος Ρήγος, αποκαλύπτει το concept λέγοντας «Το video clip διαδραματίζεται σε δυο εποχές, εποχές του 1910-20, που ο κόσμος προσπαθούσε και φανταζόταν ένα καλύτερο αύριο, και το δεύτερο κομμάτι είναι το σήμερα, σε μια ηλιόλουστη Ελλάδα που προσπαθεί να είναι αισιόδοξη και χαρούμενη».
Ακόμη, ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλάει και για την συναυλία που πρόκειται να πραγματοποιήσει, το Σάββατο 8 Ιουνίου, για τα 20 χρόνια Μαζωνάκης, στο Κατράκειο Θέατρο, ένα μέρος όχι τυχαίο, αλλά ο τόπος που γεννήθηκε ο καλλιτέχνης, στη Νίκαια του Πειραιά.
Τέλος, μιλάει για την καλοκαιρινή του περιοδεία αλλά και την συνεργασία του με την Κατερίνα Στανίση, η οποία πρόκειται να συνεχιστεί από 23 Αυγούστου, στο «Θάλασσα».
Αναμένουμε λοιπόν για περισσότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου