ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΞΕΦΥΛΛΙΖΕΙΣ ΤΟ www.yourmagazine.gr νέα τεύχη για ΑΘΗΝΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΥΡΓΟ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

23 Μαΐου 2013

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΑΛΙΚΗΣ : ΜΑΛΑΚΑ! ΟΥΣΤ!

Ξέσπασε ο Γιώργος Τσαλίκης, χθες το βράδυ στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο τραγουδιστής φαίνεται πως για κάποιο λόγο έχει ενοχληθεί από έναν ραδιοφωνικό παραγωγό, του οποίου το όνομα
απειλεί πως θα βγάλει στην δημοσιότητα, αν συνεχίσει την λάθος, κατά την κρίση του τραγουδιστή συμπεριφορά. Ο Γιώργος Τσαλίκης,  ήταν φανερά αναστατωμένος και φρόντισε να δείξει στους followers του πόσο  καλά «γαλλικά» ξέρει.

Ο τραγουδιστής έγραψε: «Προς ραδιοφωνικό παραγωγό της αγάπης με χιλιάδες μαϊμού followers που τολμάει και κρίνει την και καλά ψευτιά. Μαζέψου, γιατί... σου έρχεται» και συμπλήρωσε: «Προς διακοσμητικό στέλεχος δισκογραφικής με αγάπη: Εμείς ήδη τα «λέμε» αλλιώτικα αγαπητέ...!! Enjoy».

Ο Τσαλίκης, δεν σταμάτησε εκεί και δημοσίευσε ακόμη ένα tweet που έγραφε: «Προς τον ίδιο ραδιοφωνικό παραγωγό: Σου χρωστάω και σένα μια απονομή, για τη δουλειά που είχαμε κάνει και τα τσέπωσες. Μ@λ@κ! Ουστ».

Όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Νίκος Χαλκούσης  είδε τα tweets του Γιώργου Τσαλίκη θέλησε να ηρεμήσει τον τραγουδιστή και έγραψε: «Ειρήνη υμίν».

Ο Γιώργος Τσαλίκης, όμως  βγήκε εκτός ορίων με ένα νέο «τιτίβισμα»: «Την επόμενη φορά που θα συνεχίσει τις π@π@ριές, θα τον κράξω επώνυμα πια... Το Θεό της θάλασσας του κόμπλεξ».

Δείτε τα tweets του Γιώργου Τσαλίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου